Kivijalkamyymälämme toimii samalla työtiloinamme.

Meidät löydät osoitteesta Mikkolantie 2, 33470 Ylöjärvi.

 

Myymälämme valikoimasta löydät lastenvaatteita koossa 56-122, isommat koot valmistamme tilauksesta eikä se ole yhtään sen kalliimpaa!

Lastenvaatteiden lisäksi meillä on myös pieni mallisto naistenvaatteita, mutta ne teemme kaikki tilauksesta. Löydät siis myymälästä sovitusmallit tunikasta, legginsseistä (ja hei näissä on taskut!), paidasta, väljästä t-paidasta sekä collegehousuista. Voit siis rauhassa sovittaa oikean koon, tarkistamme samalla tarvitseeko kaavaan tehdä muutoksia vaikkapa lahkeiden tai helman pituuteen, pääntien muotoon tms. Voit valita kankaan meidän valikoimasta tai tuoda oman kankaan. Omista kankaista kaikki tilaustyöt -10% hinnasta. Naisten vaatteiden hinnaston löydät alempaa.

 

Vaatteiden lisäksi tarjolla myös asusteita niin vauvoille kuin aikuisillekkin. Pipoja, pantoja, huiveja, kaulureita ja vaikka mitä muuta!

 

POP UP nurkassamme vaihtuvia tuotteita muilta suomalaisilta käsityöyrittäjiltä. Yritykset tuotteineen vaihtuvat kalenterikuukausittain joten liian kauan ei kannata miettiä jos ikkunassa bongaat jotain huikeaa! POP UPin myyjät löydät ylävalikon linkistä.

 

Lisäksi tietenkin palvelemme korjausompeluasioissa, toimimme Pesulaxin palvelupisteenä ja autamme missä nyt milloinkin.

 

Naisten vaatteiden hinnasto

Paita 60€

Lyhythihainen/hihaton paita 55€

Tunika 70€

Lyhythihainen tunika 65€

Taskulliset leggingsit 55€

Taskuttomat leggingsit 50€

Collegehousut 70€

 

Hintaan sisältyy

-pääntien/sivusaumojen muotojen muutokset

-lahkeiden/hihojen/helman pituuden muutokset kun pituutta lisätään max.10cm. Pidemmät lisäykset 1,50€/10cm

 

Taskujen lisäys +5€